Dynotech AB

Dynotech är Svensk distributör för Sachs Performance och Sachs ZF Motorsport med lager och support.

Vårat tighta samarbete gör att vi innehar den kompetens och kunskap om kopplingar som ni som kund behöver för att välja rätt kopplingslösning just för eran bil eller tävlingsform. Vi tillverkar custom svänghjul för alla möjliga olika installationer för att kunna erbjuda en helhetslösning. Har ni frågor kontakta oss på telefon eller använd kontaktformuläret längst ner på denna sida.

 

Sachs ZF Motorsport RCS - (Racing Clutch System)

RCS kopplingarna är speciellt designade för ren Motorsport och bygger på ett modulärt system där man kan bygga ihop olika kopplingsalternativ med samma typ av tryckplatta. Söker ni en uppgraderings koppling till er bil som ska vara bolt on är det Sachs Performance - PCS ni ska titta efter.

Med det modulbaserade systemet RCS (Racing Clutch System) från ZF Race Engineering möjliggör bred och flexibel lösning för alla typer av racing kopplingar. Man kan helt enkelt plocka ihop en koppling för just den bil och typ av körning man kommer att göra. RCS kopplingarna är inte bil eller motor specifika utan är ett modulärt och flexibelt system för att konfigurera kopplingen efter det man behöver. Det ända som behöver ändras är ev position av urtrampningslager eller ev. svänghjuls step. RCS kopplingarna finns med Vridmomentspecifikation från 125Nm upp till 2600Nm!

 

Sachs ZF Motorsport RCC - (Racing Clutch Carbon)

RCC är en underkategori till RCS som precis som namnet avslöjar carbon kopplingar för Motorsport där man söker minsta möjliga vikt och svängmassa. Här hittar du allt från F1 kopplingar till rena WRC kopplingar. För mer information gå till  kategorin Sachs ZF Motorsport och sedan Sachs ZF Motorsport - RCC för utförlig information om vad ZF Motorsport sortiment består av.

 

Sachs Performance - PCS (Performance Clutch System)

Sachs Performance är uppgraderingskopplingar till alla typer av bilmärker, där energin är lagt för att få en prisvärd produkt som fungerar som en bolton upgraderingskoppling mot standardbils svänghjul. Om du behöver hjälp med att välja koppling, tillverkning av svänghjul så tveka inte att kontakta oss vi jobbar med att ta fram kompletta kopplingslösningar åt våra kunder på heltid!

 

Använd gärna vårat kontaktformulär som ni hittar här: Kopplingar

Kontakt

Dynotech AB

Täktvägen 6

904 40 Röbäck

Telefon: +46 702382255

Email: info@dynotech.se

Läs mer...

Information